EPA AKDENİZ GAYRİMENKUL

Epa Akdeniz Gayrimenkul Yatırım 2020 yılında Antalya'da kurulmuştur. Firmanın kurulış amacı gayrimenkul hizmetlerinin yürütülmesidir. Misyonumuz, gayrimenkul sektöründe yüksek kalite danışmanlık hizmetleri sağlamak ve en üst seviye müşteri memnuniyeti hedefleyen çözümleri geliştirip hizmet sunmaktır. Vizyonumuz gayrimenkul danışmanlığı alanında deneyime ve bilgiye dayalı emlak çözümleri sunan, sürekli gelişen ve yenilikleri takip eden profesyonel altyapıya sahip bir şirket olmaktır.

Geride bıraktığımız 2020 yılı sürecinde gayrimenkul alanında eğitim ve danışmanlık hizmetleri geliştirilmiştir. 2021 yılı içinde çalışma faliyetlerini aynı yönde devam ettiren Akdeniz Gayrimenkul,cözüm ortakları kapsamında danışmanlık hizmetleriyle bu uygulamaların sürekliliğinin sağlanması çerçevesinde hizmetlerini sürdürmektedir. Bu çalışmalar ile birlikte Akdeniz Gayrimenkul Yatırım, 2020 yılında faaliyete geçmistir. Akdeniz Bolgesi¨ne daha iyi ve kaliteli hizmet sunmayı amaçlamis olup konularında uzman kadrosuyla varolan çözüm ortaklığı yapısını güçlendirmeyi hedeflemektedir.

Akdeniz Gayrimenkul Yatırım her biri kendi alanlarında deneyimli ve yetki belgeli uzman kadrosu ve verimli iş planlama yapısı ile gerçekleştireceği projelerle sürekli ilerleme sağlamış ve sistemli büyüyen bir gayrimenkul firması haline gelmiştir. 

Müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Sıralama
EPA AKDENİZ GAYRİMENKUL
Antalya / Muratpaşa
242-3290909
242-3290909
Firma İlanları
www.epaemlak.com.tr/akdeniz
Ramazan DEMİR
Şirket Yetkilisi
90 532-3042648
90 242-3290909
Danışman İlanları Mesaj Gönder