Ulaşım projeleri Sultanbeyli`yi uçuruyor

Ulaşım projeleri Sultanbeyli`yi uçuruyor

Anadolu Yakası’nın en eski yerleşim yerlerinden Sultanbeyli, yapılan dev yatırımlarla her geçen gün değer kazanıyor.

Temalı konut projeleriyle nitelikli yaşam alanları oluşturulan, 2009’da açılan TEM bağlantı yolları ve altyapı çalışmaları; metro, hızlı tren ve 3. köprü projeleri gibi önemli ulaşım hatlarına yakınlığıyla hem yatırımcıların hem de ev sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekiyor.
Sultanbeyli İlçesi, bölgedeki ulaşım projelerinin hız kazanması ve yeni konut projeleriyle son dönemde oldukça konuşuluyor. Bölgede giderek artan konut projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere huzurlu ve doğayla iç içe bir yaşam vadeden Sultanbeyli, TEM bağlantı yollarının açılmasıyla yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği bir bölge konumuna geldi.
Yeni ulaşım projeleri, Sultanbeyli’nin değerine değer katacak.

Sabiha Gökçen Havaalanına yakın bir mesafede bulunan Sultanbeyli’nin, bölgeye yapılan metro, 3. köprü ve İstanbul-Ankara Hızlı Tren Projesi gibi dev ulaşım yatırımları ile cazibesi her geçen gün artıyor. 2015’te bitirilmesi planlanan 3. köprü projesine bağlantı yolları sayesinde Avrupa Yakası’na ulaşım kolaylaşacak. Sultanbeyli üzerinden Sabiha Gökçen Havaalanına uzatılması planlanan Üsküdar-Çekmeköy metro hattı ile bölge, metroya kavuşacak. Yapılan tüm projelerin hayata geçmesiyle birlikte Sultanbeyli’den 4. Levent, Üsküdar, Yenikapı gibi merkezi noktalara kısa sürede ulaşmak mümkün olacak.

Sultanbeyli’nin gelecekte; sosyal donatılarıyla birlikte deprem riskine göz önünde tutularak sağlam yaşam alanları oluşturulan, değerli eğitim kurumlarının bulunduğu, ulaşımı birçok koldan rahatlıkla sağlanabilen, gelişimini tamamlamış, İstanbul’un tercih edilen ilçelerinden biri olması öngörülüyor.

Sultanbeyli’nin ilk büyük konut projesi Sinpaş Yapı’dan
Sinpaş Yapı’nın Sultanbeyli’deki Liva projesi, uzun vadeli ödeme kolaylığı sağlayan mortgage sistemiyle satışa sunuluyor. Dekorasyonlu ev sahibi olma fırsatı sunan Liva Turkuaz’da yoğun talep gören 1+1 daireler tükendi. 2+1 evlerin satışı günde 61 TL’ye, 3+1 evlerin satışı ise günde 76 TL’ye devam ediyor.