TÜSİAD`ın 3.Dönem Başkanı Cansen Başaran Oldu!

TÜSİAD`ın 3.Dönem Başkanı Cansen Başaran Oldu!

TÜSİAD`ın yeni başkanı Cansen Başaran, Müthiş bir enerjimiz var. Sizlerden ricam bu yönetim kurulunun enerjisini sizler de destekleyin dedi.

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), 45. Seçimli Genel Kurul Toplantısı bugün yapıldı. Tek aday olan TÜSİAD Başkan Yardımcısı Cansen Başaran-Symes 176 oydan 174`ünü alarak yeni başkan oldu.

KATKILARINIZ ÇOK ÖNEMLİ

Süreçte kendisine destek olan tüm üyelere teşekkür eden Cansen Başaran, yönetim kurulunu oluştururken büyük bir güç aldığını kaydetti.

Şahane bir yönetim kurulunun ortaya çıktığını bildiren Symes, Sizler de bunu oylarınızla desteklediniz. Müthiş bir enerjimiz var. Sizlerden ricam bu yönetim kurulunun enerjisini sizler de destekleyin. İşimiz zor. Sadece aslında TÜSİAD değil, iş dünyasında 34 sene emek vermiş bir arkadaşınız olarak dünyada iş dünyasının işi zor. Dolayısıyla bu TÜSİAD`a ve Türkiye`ye özel bir şey değil. Böyle dünyanın zor bir döneminde hep birlikte, TÜSİAD üyelerinin bilgisini en iyi harmanlayarak iş yapamaya çalışacağız. Onun için katkılarınız çok önemli. dedi.

Kaynak: emlakhaberi.com