Ankara`nın yeni cazibe merkezi Park Mozaik

Ankara`nın yeni cazibe merkezi Park Mozaik

TEPE İnşaat ve MESA Mesken`in, renkli ve konforlu yaşamı bir arada sunmak üzere güçlerini birleştirdiği Park MOZAİK`in lansmanı Ankara`da gerçekleştirildi.

Ankara’nın en renkli projesi Park MOZAİK’in lansmanı, MESA Holding Yönetim Kurulu başkanı Erhan Boysanoğlu ve Tepe İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Güngenci’nin ev sahipliğinde 1 Nisan 2015 Çarşamba günü düzenlenen basın toplantısı ile gerçekleştirildi.

Taşıdığı renkler ve adı ile özdeşleşen proje: Park MOZAİK
Projeye damgasını vuran renklerle donatılan Park MOZAİK Satış Ofisi’nde gerçekleştirilen basın lasnmanında, 3+1 ve 4+1 örnek daireler de incelendi. Lansmanda konuşan MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, sektörün iki önemli markasının TEPE İnşaat ve MESA Mesken’in ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK’in özelliklerine değinerek, “Park MOZAİK, gerçekten de taşıdığı renkler ve ismiyle özdeşleşmiş bir proje oldu. Başkentlilere çağdaş, huzurlu ve konforlu olduğu kadar birbirinden farklı seçenekleri de içeren yaşam alternatiflerini tek bir projede sunuyor” dedi.

Henüz lansmana dahi çıkmadan ilk etabın yarısından fazlası satıldı


Başkentte seçkin yaşamın tüm renklerinin toplandığı Park MOZAİK’in hem yaşam hem de yatırım açısından önemli fırsatlar sunduğunu belirten TEPE İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Güngenci de, “Park MOZAİK, her açıdan benzersiz bir proje. Tasarımı, kalitesi ve sunduğu çağdaş yaşam olanakları ile Başkentin en seçkin projeleri arasında yer alıyor. Park MOZAİK’in Ankara’da yarattığı bu cazibe, satışlara da yansıdı. Projemizin ilk etabının yarısından fazlası, lansmana dahi çıkmadan satıldı” açıklamasında bulundu.

Park MOZAİK’in her cephesi ayrı bir renge açılıyor…
Türkiye’nin iki prestijli markası; Tepe İnşaat ve MESA Mesken tarafından hayata geçirilen Park MOZAİK, yemyeşil peyzajı, çok renkli tasarımı ile konforlu ve keyifli farklı yaşam olanaklarını bir arada sunan benzersiz konsepti ile Ankara’ya değer katıyor.

Toplam 75 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerine inşa edilen Başkentin en renkli projesi Park MOZAİK’te, üç kule ve on yatay blokta yer alan toplam 885 daire bulunuyor. Seçkin proje, 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dubleks, 5+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dairelerle, 92 ile 240 metrekare arasında değişen büyüklükteki konut alternatifleri ile ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan zengin seçenekler sunuyor.
Park MOZAİK’in kule bloklarında pencereler, panoramik kent manzarasını konutlara taşıyor. Çift cepheli olarak tasarlanan yatay bloklar ise; oyun parkları, yeşil alanlar ve süs havuzları ile doğayla iç içe yaşamlar sunuyor. Park MOZAİK, her penceresinden farklı bir renk, farklı bir keyif yansıtıyor.

Park MOZAİK’i farklılaştıran en önemli özelliklerinden biri de hiç şüphesiz ince bir zevkle tasarlanmış peyzajı… Başkentin prestijli projesi, üzerinde yükseldiği geniş arazinin verdiği avantajı, kullanıma açık yeşil alanlar ve ihtiyaçlara göre düşünülmüş sosyal mekanlar sunarak değerlendiriyor. Sitede araç trafiğinin yer altına alınmış olması, sitedeki yeşil alanların artmasına ve köklü ağaçların dikilebilmesine imkan sağlıyor.

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde tasarlanan Park MOZAİK, hem aile özelinde, hem de komşularla birlikte keyifli vakit geçirilebilecek ortak yaşam alanları sunuyor. Park MOZAİK’e adım atanları girişte sitenin kalbini oluşturan Yaşam Meydanı karşılıyor.

Yaşam Meydanı’nı, maket yelkenlerin yüzdürülebileceği dev süs havuzu ve oyun parkının çok ötesinde, çocuklara özel tasarlanmış Macera Adası çevreliyor. Meydanın bitiminde ise amfi tiyatro olarak da kullanılabilecek Sanat Merdivenleri bulunuyor. Canlı Meydan ise piknik, şenlik mekanı ve hatta yazlık sinema olarak kullanılabilecek dev bir yeşil alana ev sahipliği yapıyor.
Site boyunca, yatay blokların tam ortasında yer alan ve her biri farklı konseptlere göre düzenlenen Binbir Dilek Meydanı, Aromatik Meydan, Okuma Meydanı, Mistik Meydan ve Mozaikli Yol ise Park MOZAİK sakinlerinin buluşma noktalarını oluşturuyor.

Tüm sosyal donatılar ve ortak alanlar ise şehir karmaşasından uzak bir yaşamı tercih edenlere Park MOZAİK’i seçmiş olmanın keyfini yaşatıyor.
Mutlu yaşamın anahtarı; çocuklar keyifli, aileler rahat…
Park MOZAİK’te, yaşama dahil edilen doğa dokusunun sıra yanı sıra 2.000 metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis yer alıyor. Kule bloğun altında, sadece site sakinlerinin kullanımına sunulan özel fitness salonu, yaz aylarında açık havada güneşlenme imkanı da veren kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu ve sauna ile Park MOZAİK, gerek hafta içi gerekse hafta sonlarında, ailece vakit geçirebilmek için en eğlenceli ve sağlıklı olanaklar sunuyor.

Siteyi çepeçevre saran yol dışında Park MOZAİK içerisinde araç trafiği olmayacak. Çocuklar, arabasız ve yeşil alanlarla dolu korunaklı bir ortamda diledikleri gibi vakit geçirirken, aileleri de etrafı çevrili ve 24 saat güvenlikli sitede çocuklarının güvende olduğunu bilmenin huzurunu yaşayacak. Park MOZAİK’te, 180 adet araçlık açık otoparkın yanı sıra yeşil alanların altına inşa edilen 1.270 araçlık kapalı otopark da bulunuyor.
Şehre yakın, ama karmaşasından uzakta bir yaşam…
Şehir dışında yaşamak isteyenlere ayrıcalıklı bir yaşam sunan Park MOZAİK, elverişli konumu ile de şehrin tüm olanaklarından kolayca yararlanabilme imkanı sağlıyor. Bölgesinde yer alan özel okul, devlet okulu ve hastanelere birkaç dakika uzaklıkta yer alan Park MOZAİK’te, metro ve yeni yapılan anayollarla da şehir merkezine kolayca ulaşmak mümkün.
Eşsiz yaşam olanakları ve cazip yatırım fırsatları…
Ankaralılar’a, keyif, estetik, huzur, güvenlik, konfor ve kalitenin mozaik uyumuyla bir araya geldiği seçkin bir yaşam alanı sunan Park MOZAİK, aynı zamanda ortakların güçlü yapısı ve bulunduğu bölgenin hızla artan değeri ile de; prim kazanan sağlam bir yatırım yapma şansı da veriyor.
Konut fiyatları 470.000 TL - 1.133.000 TL arasında değişen Park MOZAİK’te satışa çıkan ilk etap konutlarının yüzde ellisinden fazlası henüz lansmanı dahi yapılmadan satıldı. Üç yılda tamamlanacak olan Park MOZAİK’in ilk etabında konutlar 2016 yılında teslim edilecek.

İşte projenin künyesi:

Proje adı: Park MOZAİK –Ankara
Yapımcı Firma: Mesa Mesken Sanayii A.Ş. ve
Tepe İnşaat Sanayi A.Ş.
Proje Türü: Konut
Lokasyon: Alacaatlı Mahallesi – Yaşamkent, ANKARA
Bina Sayısı: 13
Kat Sayısı: Z+5 kat, zemin+25 kat ve zemin+36 kat arası yatay ve dikey bloklar
Konut Sayısı: 885 konut 
Konut Büyüklükleri: Net 92 ile 240 metrekare arasında değişen büyüklükte
Konut Tipleri: 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daireler, 4+1 ve 5+1 dubleksler
Brüt Satış Fiyatı: Ortalama 3.251 TL/m² 
Proje Bedeli: Yaklaşık 800.000.000 TL 
Arazi Büyüklüğü: 74.500 m2 
Toplam İnşaat Alanı: 214.276 m² kapalı inşaat alanı
Sosyal Tesis Büyüklüğü: 1.932,58 m2 kapalı alan
Yeşil Alan Büyüklüğü: 41.815,00 m²
Başlangıç / Teslim Tarihleri: Eylül 2014 / (etaplara göre) Aralık 2016 - Aralık 2017 - Aralık 2018

Ulaşım:
Kızılay : 23,2 km. 
Park Caddesi : 1,4 km. 
Metro Durağı: 5,6 km. 
Otobüs Durağı: Yürüme mesafesi
Eskişehir Yolu: 3,6 km
(Dumlupınar Bulvarı) 
Ankara Çevre Yolu: 3,3 km
İncek Bulvarı: 10,7 km

Ümitköy: 10,4 km
Arcadium AVM: 5,0 km
Gordion AVM: 8,6 km
Doğa Koleji: Park MOZAİK karşısı
Bilkent Üniversitesi: 18,8 km
Başkent Üniversitesi: 4,7 km
Esenboğa Havalimanı: 49,0 km 

Kaynak:emlakhaberi.com