BODRUMDA MUHTEŞEM KALE MANZARALI EMSALSİZ MALİKANE VE MAĞAZA

Muğla / Bodrum / Kumbahçe Mah.

For Sale Residence 1,950,000 € 700 m² 7 + 2

Konumu, mimarisi, yapısı, dekorasyonu, manzarası ile kesinlikle bir eşini daha bulamayacağınız, Bodrum'un emsalsiz malikanesini incelemektesiniz. Bu malikaneye sahip olduğunuzda BODRUM'a da sahip olacaksınız

Kumbahçe plajına sadece 40 adımda bulunan bu malikane, eşsiz bir manzaraya sahiptir. Bodrum Kalesi başta olmak üzere, Kumbahçe plajı, Bodrum limanı ve bütün Bodrum'u doyasıya görebileceğiniz, kesintisiz, muhteşem bir deniz manzarası hakim lokasyonda inşaa edilmiştir..

Salonunuzda kahvenizi yudumlarken, eşsiz Bodrum manzarası ile kendinizi çok özel hissedeceğiniz bu malikanemiz 3 Bölümden oluşmaktadır.

1. Mağaza;
Malikanenin en alt bölümünü oluşturan mağaza 300 m2 gibi çok geniş bir alana sahiptir, lavabo-wcsi de bulunan bu mağaza istenildi takdirde Migros, bim, şok gibi büyük firmalara veya restaurantlara rahatlıkla 20-25 bin lira arası kiraya verilebilecek durumdadır. ( Talepde bulunmaktadır )


2. Alt kat daire;
Malikanenin mağazasının üst katında kalan dairemiz, 70 m2, 2 oda 1 salon, çift banyolu,tamamıyla Kale ve deniz manzarasına sahip terasla birlikte, terasa açılan geniş bir mutfak ( ankastre eşyalı ) ve gene terasa açılan geniş bir salon, ebevyn banyolu ve giyinme odalı geniş bir yatak odası, ortak banyo ve 1 çok amaçlı odaya daha sahiptir. Binanın galeri denilen dehlizli bölümüne girildiğinde yaklaşık 40m2 genişliğinde banyolu, mutfaklı bir bakıcı-kapıcı odası bulunmaktadır.


3. Üst Kat Dubleks Daire;
Malikanenin üst katında bağımsız girişli, 5 oda 1 salon, 3 banyolu, her köşesinden deniz manzarasına sahip, dubleks çok geniş bir daire bulunmaktadır. Dairenin ilk katı 30m2 balkona sahip şömineli bir salon, çok geniş bağımsız bir mutfak, ortak banyo ve bir yatak odası bulunmaktadır. İkinci katta ise 3 yatak odası bulunmakta olup odaların birinde ebevyn banyosu ve balkonlu bir çalışma odası mevcuttur. Ayrıca gene ikinci katta yer alan giriş holünde bir balkon daha bulunmaktadır.

Villamızın terasında Bodrum'u tüm güzelliği ile seyredebileceğiniz kesintisiz, muhteşem bir manzara sizi karşılayacaktır.

Malikanemiz Bodrum'da eşi benzeri bulunmayacak bir inşaat kalitesi ile inşaa edilmiştir. Bina çevresinde içinde yürüyebilecek büyüklükte dehlizler bulunup toprakla teması komple kesilerek, nem, rutubet gibi ortamların oluşması engellenmiştir.

550 m2 arsa payına sahip olan malikanemizde; Güneş enerjisi, makina dairesi, elektrikli kalorifer sistemi, klima gibi bütün ince ayrıntılar düşünülmüştür...

Bodrum yarımadası üzerinde eşi emsali görülmeyen bu malikanemiz, size Bodrum'da yaşamanın ayrıcalıklarını tamamıyla hissettirecek, huzurlu, keyifli, mutlu zamanlar geçirmenize sebep olacaktır.

Not: Malikanemiz kat mülkiyeti tapulu ve iskanlıdır. Kredili satışa da uygundur.

 

Main Info

# Rooms7
# Saloons2
# Baths5
Usage StatusEmpty
HeatingBoiler
Building Floor Number4
Construction Year2010
Property DirectionWestSouth
Balcony Number1
Available to Bank CreditYes
BarterNo

Internal Properties

ADSL
Wood Works
Built-in White Goods Kitchen
Barbecue
Painted
Laundry room
Steel Door
Shower cabin
With master bathroom
Stove
Dressing Room
Closet
Hilton style bathroom
Cable TV / satellite
Plasterboard
Cellar
Parquet
Water Heater
Fireplace
Terrace
Air conditioner
Kitchen Materials

Location

Near to Street
Nature View
City View
Close to Public Transportation
Close to Minibus Route

Environment

Shopping Center
Drugstore
Entertainment Center
High School
District Bazaar

Building

Pressure Tank
Heat Proofing
PVC Windows
Water tank

Muğla / Bodrum / Kumbahçe Mah.

Onur Bekçur
+90 535-021 96 00
+90 535-021 96 00
Consultant Adverts Send Message
Fikir gayrimenkul
Muğla / Bodrum
252-382 56 66
Company Adverts
Contact Us

Similar Properties

GÖL-TÜRKBÜKÜNDE MÜTHİŞ MANZARALI ,700 M2 MÜSTAKİL BAHÇELİ ÖZEL YÜZME HAVUZLU SATILIK TAŞ VİLLA

995,000 € 180 m² 4 + 1
For Sale / Residence / Villa
Muğla / Bodrum

BODRUM MERKEZDE YENİ BİTMİŞ ELİT SİTE İÇERİSİNDE SATILIK MÜSTAKİL BAHÇELİ DUBLEKS VİLLA

1,100,000 TL 220 m²
For Sale / Residence / Villa
Muğla / Bodrum